6 Handige inpaktips

Het moment is daar, de vakantie staat voor de deur dus de bagage kan worden ingepakt. Het lijkt altijd een hele klus, maar wanneer je handig gebruik maakt van slimme inpaktips is het inpakken van al je bagage zo gebeurd. Over het algemeen neem je altijd meer mee dan nodig of heb je te maken met een bagagelimiet als je met het vliegtuig reist. Ook wanneer je gaat backpacken is het verstandig slim in te pakken, zodat je comfortabel kunt reizen met de backpack op je rug. Lees hieronder de gegeven tips, zodat je eenvoudig kunt beginnen met pakken. Succes!

Reiskoffer

 

  • Om te beginnen is het bij iedereen bekend dat er eigenlijk altijd teveel mee gaat naar de vakantiebestemming. Probeer dit dus te voorkomen door goed na te gaan of je dat ene truitje echt wel gaat dragen en of die jeans niet beter thuis kan blijven.
  • Wat ook handig is om na te gaan is het jaargetijde waarin je reist en wat de temperaturen zijn zowel overdag als in de avond. Zo voorkom je onnodige kledingstukken of dat je juist op bestemming nog iets moet kopen.
  • Rol alle kleding op. Hoe gek dit ook klinkt, het scheelt ruimte in de koffer of tas! Probeer het zelf uit en rol al je shirts, broeken en vestjes op.
  • Laat zware shampoo en douchegel thuis en koop dit ter plaatse. Geen risico dat het onderweg gaat lekker en het scheelt in het gewicht!
  • Schoenen zijn onhandig om in te pakken. Ze nemen veel ruimte in, kunnen niet zo fris ruiken naast je schone kleding en zijn ook nog eens zwaar. Laat daarom zoveel mogelijk schoenen thuis en kies een paar wat overal bij past.
  • Kleed jezelf in laagjes. Zo ben je altijd voorbereid op een warme of juist koude dag, tevens neemt dit minder ruimte in dan een dikke jas.

Dit vind je misschien ook leuk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.