Barcelona

Barcelona

Een stedentrip Barcelona staat voor het ontdekken van allerlei creaties van verschillende beroemde kunstenaars, zoals Gaudí en Picasso. Daarnaast zijn er ook tal van andere interessante bezienswaardigheden te zien. Ook is een stedentrip Barcelona perfect om heerlijk van de zon te genieten of om te relaxen met een drankje in een van de vele restaurantjes.

Bezienswaardigheden stedentrip Barcelona

Een stedentrip Barcelona biedt prachtig weer, gezellige boulevards, ruime keuze in restaurants en een scala aan winkels. Maar daarnaast zijn er ook vele interessante bezienswaardigheden. Want of het nu gaat om een wereldberoemd voetbalstadion of een meesterwerk dat nog steeds niet is afgerond; u vindt deze bezienswaardigheden allemaal tijdens uw stedentrip Barcelona.

  • Sagrada Familia – Deze indrukwekkende basiliek is na meer dan honderd jaar bouwen nog steeds niet afgerond. Vandaag de dag wordt er nog steeds aan dit meesterwerk van Antoni Gaudí gewerkt. Deze kerk is tijdens een stedentrip Barcelona een echte must-see!
  • Parc Güell – Dit park is ook door Antoni Gaudí ontworpen. U kunt er vele prachtige mozaïekkunstwerken bewonderen en ook het bekende Gaudí-museum is in de park te vinden. In Park Güell is ontzettend veel te zien en een echte aanrader voor uw stedentrip Barcelona.
  • Camp Nou – Dit stadion is voor zowel voetbalfans als niet-voetbalfans erg leuk om te bezichtigen. Neem een rondleiding door Camp Nou en ontdek waar de spelers geïnterviewd worden, of bekijk alle bekers die FC Barcelona gewonnen heeft in het stadionmuseum.
  • La Rambla – Of het nu midden op de dag is of ‘s avonds; het is altijd druk op La Rambla. Deze straat is meer dan een kilometer lang en u kunt er winkeltjes, artiesten en gezellige terrasjes vinden. Wanneer u een stedentrip Barcelona maakt dan moet u als bezoeker écht eens over deze toeristische trekpleister gelopen zijn.
  • Font Màgica – Dit plein is vooral een aanrader wanneer u het bezoekt in de avonduren. Dan worden de fonteinen verlicht en bewegen ze op muziek. Wanneer deze bezienswaardigheid op uw planning staat krijgt u hier vast en zeker geen spijt van!
  • Zoo Barcelona – Reptielen, vogels, tijgers, noem het maar op! Er zijn genoeg interessante dieren te zien tijdens een dagje uit naar de dierentuin!

Winkelen en uitgaan

Tijdens een stedentrip Barcelona is er genoeg te zien. Maar naast veel bezienswaardigheden en het mooie weer, kan er ook volop gewinkeld worden tijdens uw stedentrip! Wanneer het idee ontstaat om te gaan shoppen, dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Passeig de Gràcia. Hier vindt u namelijk genoeg winkels om heerlijk doorheen te struinen. Wanneer u klaar bent met de wat relatief kleinere boutiques, dan is het leuk om over te gaan tot de warenhuizen. De filialen van El Corte Ingles zullen dan vast en zeker voldoen aan uw wensen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.