Rotterdam The Hague Airport

Vliegveld Rotterdam

Wie weet vlieg je in de toekomst vanaf Rotterdam Airport. Er wordt al veelvuldig gebruikt gemaakt van deze luchthaven en dat is niet onbegrijpelijk. De goede ligging is voor veel mensen de hoofdreden om gebruik te maken van deze luchthaven waar vanuit ruim 40 bestemmingen snel en comfortabel te bereiken zijn. Ook de overige faciliteiten bieden een perfecte start van je reis. Indien je met de auto wilt afreizen richting de luchthaven let dan op!

Rotterdam The Hague Airport heeft de ambitie de beste regionale luchthaven van Nederland te zijn, en op Europees niveau te behoren tot de beste van zijn soort. Rotterdam The Hague Airport wil de glanzende voordeur voor onze steden en regio zijn. Heel concreet betekent dit dat er op dit moment, behalve verdere ontwikkelingen van het aantal bestemmingen, een begin is gemaakt met en totale herinrichting van het luchthaven terrein.

Parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport beschikt over verschillende parkeerterreinen waar je 24 uur per dag, zeven dagen per week je auto kunt parkeren. Rotterdam airport parkeren hierdoor is The Hague Airport altijd op loopafstand van de terminal.

Op verschillende websites kun je alle aanbieders van parkeerplaatsen vergelijken. Er is onderling nogal wat concurrentie en prijsverschil Dit wordt door een paar simpele drukken op de knop opgelost. Je geeft eenvoudig het aantal dagen op dat je wilt reizen en de opties waar de parking aan moet voldoen en de site sorteert automatisch de beste opties.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om specifiek naar een valet parking te zoeken wel zo makkelijk als je onbezorgd wilt beginnen aan je reis. Dit houd namelijk in dat je zelf geen plaats voor je auto hoeft te zoeken! Een medewerker van het bedrijf haalt je auto van de luchthaven en brengt deze weer terug bij terugkomst. Wij raden dan ook ten zeerste aan van te voren goed uit te zoeken waar je gaat parkeren om zo extra voordelig aan je reis te beginnen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.