Zuid-Amerika

Zuid-Amerika

Een continent dat op het zuidelijke halfrond ligt, ten zuiden van Noord Amerika is Zuid Amerika.

Dit continent wordt in het westen begrenst door de Grote Oceaan, in het oosten grenst het aan de Atlantische Oceaan. Er zijn ook een aantal Zuid Amerikaanse landen die eilandengroepen hebben die buiten het continentaal plat liggen, hierbij moet gedacht worden aan Brazilië. In de Grote Oceaan liggen de Ecuadoraanse Galapagoseilanden.

Het is een gebied waar veel mensen naar toe komen op vakantie te vieren. Het is hier heerlijk om wat van de natuur mee te genieten, de eilanden te bezoeken en de merken hoe de cultuur hier is. Jong en oud kunnen mee genieten van de cultuur die in Zuid Amerika heerst.

Drie weken naar Zuid-Amerika

Als Zuid-Amerika de plaats gaat worden waar je naar toe gaat met vakantie, dan is dit een geweldige wereldstad maar welke landen ga je bezoeken? Je zou kunnen denken aan Chili, Venezuela, Suriname, Peru, Ecuador. Brazilië, Colombia of Bolivia, het zijn allemaal wereldsteden die je in Zuid-Amerika kunt vinden. De vliegtickets kunnen online geboekt worden net als de hotelovernachtingen. Regel je het liever via een reisbureau, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem daarom nu de tijd om te kijken wat de Zuid-Amerikaanse landen voor jou gaan betekenen, kies een land uit waar jij je thuis kunt voelen en dan kan de reis snel beginnen! Als je van ontdekkingen houdt, de wereld wilt gaan verkennen, met het vliegtuig, met de boot, met de auto en te voet, dan is Zuid Amerika de plaats waar je moet zijn want je kunt hier alle mogelijke vervoersmiddelen eens gaan proberen. Het land waar jij voor gaat kiezen bezorgt je een fijne vakantie, in ieder geval zijn de meeste landen erg warm, zeker in de zomermaanden, lekker zonnen zit er dus zeker in als je naar een van deze wereldsteden gaat. Het is zeker de moeite waard dus boek nu snel je reis naar een van deze wereldsteden.

 

vakantie

Wat kun je allemaal doen in Curaçao?

Naast dat je heerlijk kunt zonnen op de prachtige stranden van Curaçao zijn er nog veel meer leuke dingen te ...
Verder Lezen
Ushuaia

Ushuaia: de zuidelijkste stad van de wereld

De zuidelijkste stad ter wereld is Ushuaia. Deze stad ligt in de provincie Vuurland, dichtbij Antarctica en de Zuid-Atlantische eilanden ...
Verder Lezen

Premium partners