Zwemmen met varkentjes op de Bahamas

Wie heeft dat gedacht -dat u op de Bahama’s samen met varkens kunt zwemmen? Uit de gegevens van reisadviseur Tripadvisor blijkt zelfs dat dit de populairste activiteit is die op de eilandengroep geboekt kan worden.

Zwemmen met varkens

De meeste mensen kennen het zwemmen met schildpadden, zeeleuwen, dolfijnen of zelfs haaien als een zeer vermakelijke activiteit. Maar niemand heeft gehoord van het zwemmen met varkens in de oceaan. De varkens gaan het water in als ze het te heet beginnen te krijgen op de witte zandstranden. Op het eiland Big Major Spot is de Pig Beach dat steeds populairder wordt onder toeristen. Sommigen reizen special voor de varkens af naar het eiland.

Hoe de varkens terecht zijn gekomen is een nog steeds een mysterie. Volgens sommigen zijn de varkens achtergelaten door zeemannen die de eilanden passeerden als een voedselbron. De varkens konden ook naar het eiland gezwommen zijn na een schipbreuk.

Bahamas

De Bahamas is een verzameling van ontzettend veel prachtige eilandjes.

Dit vind je misschien ook leuk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.