Vakantietips Nederland

Kinderdijk

Top 5 bezienswaardigheden in Nederland

Ben je benieuwd naar alle leuke vakantietips van Nederland? In Nederland zijn veel leuke activiteiten te doen. Deze activiteiten en bezienswaardigheden en restaurants zijn leuk voor jong en oud! Hieronder staan de top 5 met leukste activiteiten en bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn!

  1. Amsterdam: De meeste toeristen trekken naar Amsterdam. Hier kun je echt genieten van de stad. Bezoek het Rijksmuseum, Anne Frank huis of maak een rondvaart door de grachten
  2. De Nederlandse kust: Bezoek de brede stranden van Zeeland of Scheveningen. Genieten van de zon en de natuur.
  3. Bezoek een kaasmarkt: Kaasmarkten zijn er nog in steden zoals in: Alkmaar, Gouda, Edam, Hoorn en Woerden.
  4. Hollandse vissersdorpen: Bezoek het palingdorp Volendam. Bekend van de paling en de muziek.
  5. Kinderdijk: Bezoek de molens van Kinderdijk. De molen met de typische Hollandse landschap zorgen jaarlijks voor veel toeristen.

Overnachten in Nederland

In Nederland zijn veel overnachting mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit verschillende accommodatie soorten. Denk bijvoorbeeld aan een hotel, B&B, vakantiewoning, strandhuisje of boerderijtje. Zo kun je zelf kiezen welke accommodatie het beste bij je past. Wil je een accommodatie boeken? Bekijk dan even of de accommodatie gunstig ligt gelegen voor je geplande uitstapjes. Zo kun je extra lang genieten van de activiteiten en bezienswaardigheden.

Sportieve vakanties

Limburg staat bekend om het heuvellandschap. Hier kun je uren fietsen en wandelen en genieten van de prachtige natuur. In Zeeland kun je genieten van de strand sporten. Denk bijvoorbeeld aan surfen kitesurfen. Prachtig wandelen kan je op de Veluwe of de Utrechtse heuvelrug. Deze natuurgebieden zijn leuk voor jong en oud.

Strandvakantie in Nederland

Ben je opzoek naar rust, natuur, ruimte en de zee. Dan is een strandvakantie in Nederland ideaal. Denk bijvoorbeeld aan de brede zandstranden van Zeeland. Of de gezellige stranddrukte van Scheveningen. Langs de kustlijn zijn veel activiteiten te doen voor zowel jong als oud. Zo zijn er veel surf- en zeilscholen.

Uren wandelen en fietsen door de duinen. Door de uitgebreide natuur kan je heerlijk genieten van de omgeving. Ga je bij zonsopgang of zonsondergang de duinen in? Bewonder dan de herten, konijnen en vossen. Maar pas op! Zorg ervoor dat je niet te ver de duinen intrekt bij zonsondergang!

Dit vind je misschien ook leuk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.