Drie originele bestemmingen voor een vakantie in Europa

Het nieuwe jaar is in aantocht, dus is het hoog tijd om na te denken over de bestemming voor je vakantie van komende zomer. Als je op internet gaat zoeken, kom je ontelbaar veel leuke bestemmingen tegen waar jij tijdens je vakantie kunt verblijven. Maar hoe kies je nou een leuke, originele vakantie die helemaal aan jouw wensen voldoet? Wij zetten drie originele bestemming voor een vakantie in Europa voor je op een rij. 

Eilandhoppen in Griekenland

Een vakantie naar Griekenland is altijd een goed idee. Met meer dan honderd bewoonde eilanden zijn er enorm veel plekken in dit mooie land waar je tijdens je vakantie heen kan gaan. Een leuke manier om Griekenland op een leuke manier te verkennen, is door te eilandhoppen. Een vakantie waar je gaat eilandhoppen, betekent dat je in één reis meerdere eilanden bezoekt. Verschillende eilanden liggen relatief dicht bij elkaar, waardoor je deze goed met elkaar kunt combineren. Een goed voorbeeld zijn de eilanden Santorini, Naxos en Mykonos. 

Rondreis door Noorwegen

Noorwegen is wellicht niet het eerste land waar je aan denkt bij een vakantie, maar dat is volgens ons niet helemaal terecht. Het is een prachtig land waar je als natuurliefhebber of wandelliefhebber een hele fijne tijd kan hebben. Het is een prachtig land waar je niet alleen geniet van rust en ruimte, maar ook een land waar je prachtige steden kunt bezoeken, zoals Trondheim of Oslo. Een leuke manier om het land te ontdekken, is door het maken van een rondreis door Noorwegen. Er worden veel groepsreizen door dit prachtige land georganiseerd, waardoor je in een week of twee tijd de mooiste plekjes van Noorwegen kunt beleven. 

Genieten op Mallorca

Mallorca is een eiland waar je eigenlijk alles kunt vinden voor jouw vakantie. Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen hier een heerlijke tijd beleven, want het eiland kent vele leuke badplaatsen om heerlijk te genieten. Een voorbeeld hiervan is El Arenal. Bovendien kent het eiland ook een prachtig binnenland. Veel hoogteverschil en veel prachtige routes die je bijvoorbeeld met een huurauto kunt verkennen. Je zult hier je ogen uitkijken. 

 

Veel plezier met het uitzoeken van van je vakantie voor het komende jaar. We hopen dat we de keuze voor jou een stukje makkelijker hebben kunnen maken. Goede reis! 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.