Tenerife met de kinderen

Loro Parque Tenerife

Vakantie Tenerife met de kinderen

Tenerife is een uitstekende vakantiebestemming voor het hele gezin. Er zijn volop mogelijkheden voor een gezellig, sportief of leerzaam dagje uit. Daarnaast zijn de meeste zandstranden in de badplaatsen kindvriendelijk met een relatief langzaam aflopende zeebodem.

Badplaatsen

Denk daarbij aan de badplaatsen Playa de las Americas, Los Cristianos & Costa Adeje. Er zijn een paar badplaatsen, zoals El Medano in het zuidoosten, Puerto de Santiago & Playa de la Arena in het westen en in het noorden Puerto de la Cruz waar de zee behoorlijk ruw kan zijn door de stevige wind die hier regelmatig aanwezig is. Dit betekent dat de stranden iets minder kindvriendelijk zijn, maar neemt niet weg dat je hier ook prima kunt verblijven, vooral voor de oudere kinderen zal het spectaculair zijn om een duik in de golven te nemen of te kunnen windsurfen.

Voor de kinderen

In de grotere badplaatsen zijn diverse speelgelegenheden voor de kinderen aanwezig, ook op het strand worden volop watersportmogelijkheden aangeboden. In de meeste accommodaties zijn kinderbedjes aanwezig, maar geef dit indien je dit wenst wel bij het maken van de reservering reeds door.

Uit eten gaan is ook prima te doen met je kroost, aangezien in de meeste restaurants kinderstoelen en kindermenu’s te verkrijgen zijn. Kortom een vliegvakantie naar Tenerife is een belevenis voor het hele gezin en niemand zal zich hier te hoeven vervelen.

Dit vind je misschien ook leuk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.