5 Redenen om Bali in 2019 te bezoeken

Bezoek Bali in 2019

Bali in Indonesië is veilig en nu een stuk goedkoper en rustiger dan voorheen. Dus dit is het moment om te gaan.  Als je er over zit te denken om dit jaar Bali te bezoeken, maar niet zeker weet of de tijd daar rijp voor is, lees dan snel verder; je zult zien dat er geen betere tijd is om juist nu Bali te bezoeken.

1. Minder toeristen

Sinds de vulkaanuitbarstingen, die beperkt waren tot het oosten van het eiland, en de daarmee samenhangende vliegveld sluitingen in juli vorig jaar is het aantal toeristen in heel Bali sterk gedaald. Hoewel dit slecht nieuws is voor de toeristische sector van het eiland, is het geweldig nieuws voor toeristen. Bezoekers kunnen van Bali genieten zonder de wachtrijen of drukte die normaal gesproken tijdens de vakantie worden verwacht. Heiligdommen, tempels, stranden, surfbreaks en dorpjes zijn teruggekeerd naar de stille sereniteit die hen beroemd hebben gemaakt. Voorlopig is het eiland je eigen persoonlijke paradijs, dus boek snel voordat de drukte terugkomt.

2. Betere waarde

Hotels, operators en zelfs luchtvaartmaatschappijen proberen allemaal die enkele vakantieganger die voor Bali kiest te bereiken. Hierdoor heeft de budgetbewuste reiziger naar Bali een uitstekende uitgangspositie. Veel restaurants, hotels en cafés hebben hun prijzen verlaagd om meer van de onverschrokken bezoekers aan te trekken die het eiland bezoeken.

3. Draag bij aan het herstel van Bali

De vulkaanuitbarstingen van Agung leidden tot voorzorgsmaatregelen en evacuaties, waardoor lokale bedrijven werden getroffen en de economie van het eiland als geheel werd aangetast. Het levensonderhoud van veel lokale mensen is ernstig getroffen door de verstoringen. Nu Bali de draad weer probeert op te pakken, kun je actief bijdragen aan het herstel van de eilandbewoners. Simpelweg door een vakantie naar Bali te boeken, draag je bij aan de lokale economie, waardoor ze er weer boven op kunnen komen.

4. Grotere keuze

Een ander effect van recente gebeurtenissen op Bali is de overvloed aan keuze en het gemak van boeken die je kunt verwachtenBali in de vele hotels, resorts en faciliteiten van het eiland. Bezoekers van Bali kunnen op dit moment de beste accommodatie en activiteiten uitkiezen die beschikbaar zijn. Reserveringen in restaurants zijn niet meer nodig in deze tijd met minder toeristen.

5. Het is Bali!

Bali wordt vaak verkozen tot ‘s werelds favoriete vakantiebestemming; als je er ooit bent geweest, zul je begrijpen waarom het zo populair is. Dit wonderlijke tropische eiland herbergt schilderachtige landschappen, witte zandstranden, enorme gastvrijheid, uitstekende hotels, resorts en wellness-retraites en een rijk cultureel erfgoed dat ten grondslag ligt aan elk aspect van het eilandleven. Bezoekers van Bali vallen onmiddellijk in de ban van de betovering. Met zoveel te bieden, is het tijd om jouw ticket te boeken en de magie zelf te ervaren.

Dit vind je misschien ook leuk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.