Ga je mee op droomreis naar Italië?

Italië is een prachtig land om op vakantie te gaan. Jouw vakantie begint al bij het zoeken naar de juiste locatie en het juiste hotel. Hoe maak je de beste keuze? Eerst moeten jullie een keuze maken wat soort vakantie jullie wensen. Een stedentrip of lekker luieren aan het zwembad. Een goede voorbereiding maak je een perfecte toerist van jezelf. We gaan je begeleiden in het vinden van een Italië hotels en hoe je een hotel kunt boeken.

Waar letten we op bij het boeken van een hotel in Italië? 

We kunnen op verschillende manieren een hotel boeken in Italië. We kunnen op voorhand naar een reisbureau gaan. Daar krijgen we dan de nodige documentatie mee naar huis, waaruit we de ideale plek in Italië kunnen vastleggen. Wanneer we de juiste plek weten, gaan we terug naar het reisbureau en we boeken samen het hotel. Maar dat gaat veel sneller sinds we bijna alles online en zelfstandig kunnen doen. Dus de keuze maak je zelf en je boekt het direct. Je krijgt ook een bevestigingsmail in je mailbox. 

hotel-italie

Ik wil op stedentrip naar Venetië?! 

Venetië is de place to be! Ben je een romantische ziel, ga naar Venetië. De stad is omringd met water en er varen op regelmatige gondeltochten. Sommige duren tot drie uur en zijn gewoon te betalen aan de kassa. In Venetië kun je ook openbaar vervoer gebruiken en dit per bus of per watertaxi.  

Een mooie bezienswaardigheid dat je best niet mist: Dogepaleis & basiliek van San Marco. Je passeert de Brug der Zuchten. Laat je meeslepen in het verhaal van die Brug en de vele mooie plaatsen in Venetië. Ook hier vind je tal van hotels waar het fijn te vertoeven is. 

Waar vind je een goed restaurant en hoe laat kan je best gaan eten? 

De gouden tip om iets te gaan eten in een Italiaans restaurant zijn: 

  • Vermijd drukke straten, 
  • Ga weg van de drukke hoofdstraten, 
  • Ga niet om 18u eten, maar neem 20u, 
  • Ga waar weinig volk zit, 
  • Vermijd overvolle restaurant.

Dit vind je misschien ook leuk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.