Het boeken van een hotel in Val Thorens voor je skivakantie

Besluit je om lekker op skivakantie te gaan? Een hotel boeken in Val Thorens is helemaal geen verkeerd idee. Het plaatsje ligt in de Franse Alpen en valt onder de gemeente Les Belleville. Met een hoogte op 2300 meter is Val Thorens het hoogste skioord in Europa en dat belooft heel veel goeds.

Activiteiten voor je vakantie in Val Thorens

Voor het boeken van een hotel in Val Thorens dat bij je past, dien je rekening te houden met je wensen. Vanwege de ligging van het gebied zijn er namelijk flink wat opties aanwezig als het op vertier aankomt. Ben je een off-piste fanaat, dan zijn daar ruime mogelijkheden voor aanwezig. Is snowboarden jouw ding, ook dan zal je niet teleurgesteld zijn. Er is namelijk een snowboardpark aanwezig met een flinke halfpipe. Heb je even genoeg van al het sneeuwplezier? Ook lekker winkelen behoort tot de mogelijkheden. Het dorp biedt je hier namelijk twee opties. Daarvoor kun je kiezen tussen het hoge en het lage gedeelte van Val Thorens. Wat betreft een tekort aan eet- en drinkgelegenheden, daar hoef je je ook geen zorgen over te maken, deze zijn in ruime mate vertegenwoordigd.

hotel-val-thorens

Bezigheden voor kinderen en ouderen

Wanneer je besluit een Hotel in Val Thorens te boeken en er zijn kinderen in het spel, dan is het ook handig te weten dat er plekken aanwezig zijn voor kinderopvang en activiteiten voor kinderen. In het algemeen staat Val Thorens bekend als skigebied voor jongeren, maar in de praktijk is dat toch anders. Men heeft ook gezorgd voor een flink sportcomplex waar zowel oud als jong terecht kan en daarbij is er ook nog eens prachtige zwembad aanwezig. Om nog meer keuze te bieden is er een gezellige bowlingbaan aanwezig en ook is het handig te weten dat er medio december altijd een Boarderweek wordt georganiseerd en in april het seizoen wordt beëindigd middels de Dutch Week.

Ga je een Hotel in Val Thorens boeken voor je vakantie, bekijk dan eerst de activiteiten die je graag wilt doen. Op deze wijze kun je een hotel in de buurt boeken en zo zorg je voor een fantastische tijd. Een handige site hiervoor is: http://hotelvalthorens.nl/.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.