Vier top bestemmingen voor een citytrip

Een aantal dagen weg naar een Europese bestemming wordt steeds populairder. We pakken massaal het vliegtuig, de trein of auto om te genieten van een andere cultuur. Een aantal locaties springen er al jaren uit, maar ook andere onbekende plaatsen winnen aan populariteit. Weet je nog niet waar je precies heen wilt reizen? Check dan eens deze vier top bestemmingen. 

Parijs, wie wil er niet naartoe

Voor wie niet met het vliegtuig op reis wil is Parijs een prachtige stad. Binnen enkele uurtjes reis je met de Thalys of auto hier naartoe. Zeker wanneer je met je geliefde ergens naartoe wilt is Parijs de ultieme bestemming. Bewonder de eiffeltoren, maak een selfie op de bekendste bruggen van Parijs en geniet van alle kleine restaurantjes. 

Valencia, cultuur en modern in een

De laatste jaren is Valencia erg in trek als citytrip bestemming. Valencia heeft doorgaans een aangenaam klimaat en zit vol met de Spaanse cultuur. Er zijn verschillende moderne gebouwen en attracties te vinden, zoals het museum Ciudad de las Artes y las Ciencias. Maar ook de ouderwetse Spaanse cultuur is sterk vertegenwoordigd in de stad. Buiten het hoofdseizoen reis je voor een klein bedrag al naar deze badplaats en zijn de hotels in Valencia nog niet volledig volgeboekt. 

Beleef Ibiza 

Ibiza is voor velen een top bestemming. Dit is ook niet zo gek, want het spaanse eiland heeft voor alle leeftijden heel veel te bieden. De vele uitgaansgelegenheden worden jaarlijks massaal bezocht en de stranden behoren tot de mooiste van Europa. Om het eiland op zijn best te verkennen is een auto huren op Ibiza wel verstandig. Met je eigen huurauto hoef je geen hotspot te missen op het eiland. 

Marrakech, net buiten Europa

Wanneer je beschikt over een paspoort en een heel klein stukje verder vliegen niet erg vindt, is Marrakech een bestemming om zeker eens te bezoeken. Waan je in een compleet andere cultuur en ga op in de gezellige sfeer. Als je wilt genieten van het echte Marrakech is het aan te raden om te overnachten in een van de vele riads. De riads van Marrakech zijn kenmerkend en overal in de stad te vinden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.