Zo ben je goed voorbereid op een thuisblijf-vakantie!

We weten nog niet precies hoe deze zomer er uit gaat zien. Het zou zo lekker zijn als we weer op reis kunnen gaan! Hoe dan ook ga je dagen doorbrengen buiten in de zon. Of dat de hele vakantie in Nederland gaat zijn weten we nog niet, maar een beetje voorbereiding is altijd goed! Zorg met een beetje voorbereiding voor een onvergetelijke zomer vol zon, geluk en gezelligheid!

Wees er op tijd bij 

Haal al wat in huis, voordat de zomer op de stoep staat. Door de warmere zomers is afkoeling een must. Kijk alvast naar een leuk zwembadje voor in de tuin, want wanneer temperaturen oplopen zijn ze binnen no-time uitverkocht! Shop ook alvast wat zomerkleren en -accessoires, op deze manier hoef je straks niet in één klap een smak met geld uit te geven. Maak de tuin chill proof met een paar simpele aanpassingen. Koop een lekkere ligstoel waar je de hele dag op kan chillen en bruin worden. Niet zoveel budget? Geen stress, op marktplaats vind je leuke spullen voor een kleine prijs. Haal ook een lampjessnoer en een vuurkorf, zodat je tot diep in de nacht kan genieten van die zwoele zomeravond.

Everybody is a summer body

Houden van je lijf, dat is het allerbelangrijkste. Alle lichamen zijn mooi in elke maat of vorm. Dus stop met dat strenge diëten om aan het ideaalbeeld te willen voldoen, want die bestaat niet! Natuurlijk is gezond eten en bewegen nog steeds heel belangrijk, maar het vertekende beeld op social media is niet realistisch aan de levensstijl van de gemiddelde Nederlander. Dé manier om je deze zomer lekker te voelen in je eigen lichaam is een bikini waar je jezelf mooi en zelfverzekerd in voelt. Naast dat, is lichamelijke verzorging ook een onderdeel van houden van jezelf. Gun jezelf daarom een avondje home-spa!

Verwen jezelf een beetje meer 

Omdat we misschien weer een blijf-thuis-zomer krijgen is het leuk om daar echt een feestje van te kunnen maken. De centjes die dit jaar niet uitgegeven worden aan een vakantie binnen of buiten Europa, hoeven niet allemaal terug te gaan in de spaarpot. Eet vaker bij, of van je favoriete restaurant en ga goed genieten van die duurdere fles wijn. Maak het jezelf zo fijn en comfortabel mogelijk. Schroom ook niet om iets moois voor jezelf te kopen, bijvoorbeeld die ene paar schoenen die je al een tijdje op het oog had.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.