Leuke dingen om te doen tijdens je zomervakantie

Maak je geen zorgen als je vakantie voor 2021 is uitgesteld. We hebben een lijst met geweldige ideeën om je tijdens de zomermaanden te doen!

Met de zomer in aantocht keken velen van ons uit naar vakanties, de Olympische Spelen en meer.

Helaas heeft de COVID-19-pandemie een einde gemaakt aan dergelijke grootse plannen. Met reisbeperkingen en sociale afstand zal de zomer van 2021 heel anders zijn dan we allemaal gewend zijn.

Het hoeft echter geen ramp te zijn. We hebben wat inspiratie verzameld voor leuke dingen om te doen als je zomervakantie is geannuleerd. Of je nu kinderen hebt of niet, deze ideeën kunnen je tijdens de warmere maanden vermaken.

Vakantie 2021

1. Beleef een dag met een vakantiethema

Misschien haal je je droombestemming dit jaar niet, maar je kunt wel je best doen om het thuis na te maken. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om in die vakantiesferen te komen. Waarom laat je geen heerlijk eten komen of nog beter, waarom ga je zelf niet lekker koken met als thema de Italiaanse of Griekse keuken? Om helemaal in de vakantiebestemming te komen kan er natuurlijk bijpassende muziek opgezet worden. Op deze manier kan het buitenlandse vakantiegevoel toch nog een beetje naar ons koude kikkerlandje gehaald worden.

Misschien dat we volgend jaar weer massaal het vliegtuig in kunnen stappen, hoe gaaf zou het zijn als je dan de taal van de desbetreffende bestemming al zou spreken? Download één van de vele taalapplicaties op je telefoon en begin vandaag nog met je eigen thuisstudie. Una cerveza por favor!

2. Heb een Thuis Spa Dag

Zelfs als een 5-sterrenresort deze zomer niet op de kaart staat, kun je nog steeds de tijd nemen om jezelf of een speciaal iemand in je leven in de watten te leggen. Koop (of maak) wat ontspannende gezichtsmaskers, zet wat relaxte muziek op en neem een ​​lekker ontspannend bad.

Je kunt het thema gezond leven ook gaande houden door te leren over gezonde maaltijden en deze te maken. Voordat je het weet, heb je je eigen mindfulness-retraite – de perfecte remedie voor een zomer van sociale afstand.

3. Organiseer een reisboekenclub met je vrienden

Er zijn maar weinig betere manieren om de cultuur, geschiedenis en intriges van nieuwe plaatsen te ontdekken dan via de literatuur. Probeer een boekenclub op te richten met je vrienden en lees romans van schrijvers van over de hele wereld. Als je zomervakantie is geannuleerd, kies dan boeken die zich afspelen op de plek waar je zou zijn geweest en voer regelmatig videogesprekken om je gedachten met je vrienden te bespreken.

5. Vernieuw je huis

Als je een terugbetaling hebt gekregen voor je geplande vakantie en het geld ergens anders wilt besteden, kan het tijd zijn om het huis op te knappen. Of je nu een aantal mooie ontwerpwijzigingen wilt aanbrengen, de knagende of piepende vloer wilt verhelpen waar je je al tijden aan irriteert, of je hele huis wilt opknappen, dit is je kans.

6. Plan een vriendenuitje in Nederland

Plan een all inclusive vriendenuitje en laat je als vriendengroep compleet ontzorgen met één van de leuke all inclusieve teamuitjes. Natuurlijk wordt dit bij VVC adventures op geheel gepaste wijze aangepakt, coronaproof en met de 1.5 meter afstand regel in acht genomen. Los van de leuke teamuitjes en vriendenuitjes is er bij VVC adventure nog veel meer leuks te beleven! Ook in deze roerige tijd kan er op het o zo grote terrein van VVC adventures ontzettend veel lol beleefd worden, wat denk je van een leuke slipcursus, quadrijden of een (gepast) berdijfsuitje?

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.