Goedkoop met een camper door Amerika reizen

Campervakantie Amerika

Reizen door Amerika en Noord-Amerika kan op verschillende manieren, maar het reizen met de auto of de camper is veruit het meest populair. Het voordeel van een auto is dat je wendbaar bent, maar je bent altijd gebonden aan de accommodaties die je onderweg treft. Het grootste voordeel van reizen met een camper is dat je feitelijk je eigen accommodatie meeneemt, waar je ook naar toe gaat. Een fenomeen dat je steeds vaker ziet is het reizen met een wegbrengcamper. Een wat? Een wegbrengcamper! Een wegbrengcamper is eigenlijk een gloednieuwe camper die vanuit de fabriek (rondom Minneapolis en Chicago) vervoerd moeten worden naar de ophaallocaties door heel Amerika. Het voordeel daarvan? De huurprijzen liggen een flink stuk lager dan normaal! En het enige dat je daarvoor hoeft te doen is met je kont op een stoel te gaan zitten en de camper te testen voor de verhuurder!Campervakantie Amerika

Huur een camper!

Het huren van een wegbrengcamper kan bijvoorbeeld bij Travelhome. Afhankelijk van de verhuurder kun je een richting Los Angeles, San Francisco en Las Vegas rijden, maar bijvoorbeeld ook naar New York en Orlando. Goed om te weten: deze reizen worden alleen in het voorjaar aangeboden. Zo zijn de campers op tijd en voor het hoogseizoen op de juiste plek. Het seizoen voor wegbrengcampers start ongeveer half februari en duurt tot half juni. Het type camper waar je mee reist kun je soms van tevoren laten vastleggen en soms wordt dat pas ter plekke bepaald. De campers variëren van 7,5 meter (25 voet) tot 10 meter (30 voet).

 

Het voordeel van reizen met een camper?

Je hebt altijd je camper bij de hand! Ontbijten doe je in de ochtendzon en in de frisse buitenlucht, met het geluid van tjirpende vogels op de achtergrond. En in de avond? Dan zit je tot de late uurtjes bij een zelfgemaakt kampvuur in een schitterend nationaal park. Een glas wijn of fris heb je zo bij de hand en als je moe bent duik je gewoon je ‘eigen’ bed in. Dat zou iedereen eens moeten meemaken… En de dag erna ga je gewoon weer op weg. Rijd een stuk over de wereldberoemde Route 66, geniet van het overweldigende uitzicht van de Grand Canyon en kampeer vervolgens onder de sterren in het magische Zion National Park.

Ook een wegbrengcamper rijden?

Het boeken van een wegbrengcamper kan bij Travelhome. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Travelhome. Je bent dan de eerste die op de hoogte wordt gebracht van een dergelijke actie. Wees er wel snel bij, want deze aanbiedingen gaan echt als warme broodjes over de toonbank. Vanaf begin juli verwacht Travelhome alweer de eerste wegbrengactie om goedkoop een camper te huren in Amerika en Canada voor het voorjaar 2016.

Dit vind je misschien ook leuk

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.