De beste elektrische fietsen op vakantie

Een elektrische fietsen kopen is een verstandige keuze voor veel Nederlanders. Dit komt omdat je met deze fietsen bijdraagt aan een beter milieu. Onze accu’s zijn namelijk vele malen minder schadelijk als het gebruik van een auto. Ook heb je geen last meer van dure parkeerplekken omdat je bijna overal wel een plek hebt waar je gratis een fiets kunt stallen. Daarnaast kom je ook veel sneller op de plaats van bestemming. Dit komt omdat je binnendoor kunt rijden en dus een stuk van de afstand afsnijdt. De Reviews over Amslod spreken voor zich. Klanten zijn heel erg te spreken over de service die zij krijgen. Ook hebben wij veel verschillende modellen. Niet alleen met een voorwielmotor maar ook die met een middenmotor. Boek vandaag nog je gratis proefrit aan huis via de website.

Hoe maak je de keuze voor een elektrische fiets?

Allereerst moet je bedenken hoe vaak je de amslod fiets gaat gebruiken. Voor mensen die mindervalide zijn raden wij sowieso het middenmotor model aan. Maar ook voor de mensen die vaak korte afstanden naar het werk moet rijden is dit een geschikt model. Je fiets namelijk met extra veel ondersteuning naar je bestemming. Maar ook fiets je tegen de wind in alsof het niets is. Voor de mensen die graag van de natuur genieten en lange afstand rijden hebben wij voorwielmotor modellen. Deze gaan vele malen langer mee tot wel een afstand van 50 km of meer. Dit komt omdat er slechts 1 aandrijving is en dat bespaard heel wat accu. Het enige nadeel is dat je iets harder moet trappen. Maar tijdens de proefrit merk je al snel dat dit wel meevalt.

Wat klanten van ons vinden

In de reviews hebben wij veel positieve reacties van klanten mogen ontvangen. Deze zijn vooral gewijd aan de service aan huis die wij bieden. Je hebt namelijk 3 jaar garantie aan huis of op je werk. Wij zitten namelijk door heel Nederland. Je hoeft dus niet meer te slepen met de fiets naar de fietsenmaker. Maar daarnaast is ook de proefrit die je kosteloos kunt boeken aan huis. Zo hoef je niet meer de deur uit om de beste elektrische fietsen te proberen. Uiteindelijk is het een kwestie van smaak wie welk model kiest. Daarnaast hebben wij een innovatief kleurendisplay op de fietsen gemonteerd. Hier lees je dan ook gemakkelijk al informatie over het fietsen af.

Voorwiel of toch juist een middenmotor?

De voorwielmotor wordt gekozen door de mensen die lange tochten maken. Je kunt hier namelijk veel capaciteit van de accu mee besparen. Daardoor zijn er mensen die wel meer als 50 kilometer rijden zonder de accu bij te laden. Maar toch blijft het middenmotor model toch het populairst. Dit komt omdat deze net wat meer ondersteuning biedt. Maar ook met tegenwind kun je hiermee fietsen. Het zal zo licht gaan dat je de wind nog niet eens opmerkt. Ook kun je hier eenvoudig mee de heuvels in zonder te veel kracht hoeven te zetten. Wat wil je nog meer?

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.