De Elektrische fiets van Amslod

Tegenwoordig zijn de elektrische fietsen van Amslod alleen maar populair. En als je daar goed over nadenkt is dat ook wel heel erg logisch. Je kunt lekker naar buiten om te fietsen en je hebt nooit wind tegen. Omdat de elektrische fiets in heel veel soorten en maten te verkrijgen is heb je altijd genoeg keuze voor de fiets die bij jou past. 

Een e-bike kopen van Amslod

Amslod groeit als een van de E-bike specialisten heel erg hard. De E-bike koop je bij de fabrikant. Daardoor heb je de beste prijs-kwaliteitverhouding. De fietsen zijn allemaal uitgerust met de nieuwste technieken die er op de markt zijn. Zo hebben de fietsen een lcd-kleurendisplay, veilige fietsverlichting en een innovatief e-bike systeem. In Nederland is de actieradius van de Amslod fietsen het grootst. Een fiets met trapondersteuning kan je heel erg veel kilometers mee fietsen met de acculading. 

Amslod

Wanneer je de keuze maakt voor een Amslod e-bike heb je geen lange wachttijden. Het voordeel is dat ze uit voorraad geleverd worden vanaf de fabrikant. Wanneer je een Amslod e-bike bij een dealer haalt ben je wat duurder uit. Het is mogelijk om voor de aankoop een proefrit te maken op de gewenste e-bike. Dit kan ook gewoon bij je thuis. Wanneer je een e-bike haalt wordt het erg gewaardeerd als er een review komt. Op die manier kan er gewerkt worden aan verbeteringen. De Amslod Wellington fietsen ervaringen is dan juist een goed voorbeeld. Daar worden de verbeteringen uit gehaald. Je hebt bij Amslod een landelijke garantie. Je hebt een premium aan huis garantie. Een garantieteam dat mobiel is en de garantie is direct aan huis. 

Klanten Reviews

Bij Amslod kunnen ze het heel erg waarderen wanneer ze een review van de aankoop en de ervaringen van de service krijgen van de gebruikers. Juist de fietsen reviews Amslod zorgen er voor dat er steeds meer gewerkt wordt aan verbetering naar de klant toe. Het maakt niets uit of het een negatieve of positieve review is. Doordat ze bij Amslod altijd zoeken naar de beste oplossing samen met de klant zijn de reviews erg belangrijk. Jij wilt toch zeker ook met een hele grote glimlach rondrijden op je geweldige E-bike? Daar werkt Amslod dus heel erg graag aan mee. 

Fietsvakanties met de Amslod E-bike

Wanneer je graag fietst, wil je graag een fietsvakantie met je E-bike maken. Vaak weet je dan niet zo goed hoe je die fietsvakantie wilt gaan aankleden. Wil je dan in je vakantie iedere dag gewoon een dagtrip maken met de E-bike, wil je dat in Nederland of juist in het buitenland doen? Misschien is dit wel een leuke top 3 locaties voor een fietsvakantie:

  • Fietsroute Eilandhoppen op de Wadden in Nederland en Duitsland
  • Fietsroute De ronde van Vlaanderen in België
  • Fietsroute rond het kanaal in Engeland

Wanneer je op zoek bent naar een fietsvakantie waarbij je echt de tent meeneemt om dan te overnachten kan je op het internet genoeg informatie vinden. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.