Auto importeren? Richt je pijlen op Duitsland

Is je huidige auto bijna ten einde en ga je binnenkort een nieuwe occasion uitzoeken? Overweeg dan ook om een auto in het buitenland te kopen en naar Nederland te importeren. Daar kan je namelijk een hoop mee besparen als je het goed aanpakt. De meeste mensen die een auto importeren kiezen ervoor om deze in Duitsland te kopen. Een auto importeren uit Duitsland is meestal snel geregeld en net als in Nederland zijn er verschillende websites waarop je de auto’s kunt uitzoeken. Kies er wel voor om bij een gerenommeerd autobedrijf te kopen zodat u wat meer zekerheid heeft. We vertellen graag waar u nog meer op moet letten.

De Duitse automarkt is groot

De belangrijkste reden waarom veel mensen ervoor kiezen om hun auto in Duitsland aan te schaffen is omdat de prijzen daar een stuk lager liggen. En de reden daarvoor is weer dat de Duitse autosites automarkt een stuk groter is dan de Nederlandse. Duitse autobedrijven hebben veel meer mensen aan wie ze de auto kunnen aanbieden en kunnen daarom lagere prijzen hanteren en de voertuigen sneller verkopen. Daarnaast is het ook zo dat de belastingen in Duitsland lager liggen waardoor de Duitse autobedrijven een voordeel hebben ten opzichte van de Nederlandse.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.