De beste bestemmingen om te raften en wildwatervaren

Er zijn verschillende prachtige bestemmingen beschikbaar voor het raften en wildwatervaren, waardoor u wat dat betreft heel de wereld over kunt. We zetten de verschillende bestemmingen op een rijtje, waarbij we beginnen bij de meest dichtstbijzijnde. We starten in de Ardennen in België en komen vervolgens via Scandinavië uit bij de overige oorden ter wereld, waar u kunt genieten van wilde rivieren en bergstromen.

Raften in de Ardennen

Het raften in de Ardennen is spannender dan veel mensen denken, aangezien de heuvels er daar voor zorgen dat er diverse interessante stromen te vinden zijn. De Ardennen zijn bovendien uitstekend te bereiken, waardoor u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om er eens een weekend naartoe te gaan. Verblijf er op een camping, kies voor een hotel of voor een hostel, zodat u binnenkort een paar dagen kunt gaan raften. Zowel raften als wildwatervaren zijn ontzettend stoer, waardoor de Ardennen in België u de mogelijkheid bieden om op een heerlijke manier de natuur in te gaan.

Raften in Scandinavië

Het is daarnaast een goed idee om eens te gaan raften in Scandinavië. Het grote voordeel van dit gebied is dat de rivieren er net even wat meer spectaculair zijn en u er de mogelijkheid heeft om te genieten van een landschap zoals we dat hier in Nederland of in België niet kennen. Men heeft er in ieder geval meer de ruimte en de natuur is over het algemeen ook nog wat meer ongerept. Dat zorgt ervoor dat u er optimaal van kunt genieten en dat het raften een afwisseling is van pure rust en heftige inspanning.

Raften in Amerika of Afrika

Tenslotte is het natuurlijk prachtig om eens te gaan raften in Amerika of in Afrika, aangezien daar absoluut de beste bestemmingen te vinden zijn. Denk aan een plaats als de Colorado in Amerika, of de Zambezi in Afrika. Verder zijn ook de Bio Bio in Chili en de rivieren in Nepal zeer de moeite waard. Wat dat betreft kunt u de hele wereld over, op zoek naar de beste bestemmingen voor het raften en wildwatervaren.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.