Het bruisende uitgaansleven van Sevilla

Sevilla

Stappen in Sevilla

Sevilla is een geweldige stad om uit te gaan omdat er een zeer grote variatie van verschillende clubs en bars te vinden zijn in een geconcentreerd gebied. Je bent gemakkelijk in staat om vier of vijf totaal verschillende bars of clubs te bezoeken zonder meer dan 10 minuten te lopen. Dit maakt een stedentrip Sevilla voor veel jongeren dan ook een zeer spannende, leuke en onvergetelijke ervaring.

Een van de bekendste gebieden waar je kunt stappen in Sevilla is Alfalfa. In dit gebied bevindt zich de uitgaansstraat Pérez Galdós die zo druk is op vrijdag- en zaterdag nacht dat auto’s er niet meer kunnen rijden. In Alameda bevindt zich de meer alternatieve scene met veel gay bars en clubs.

Clubs en bars in Sevilla om te dansen

De grotere clubs en bars in Sevilla zijn alleen open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Houd er rekening mee dat je na 3 uur s ’nachts niet meer wordt toegelaten tot de meeste clubs en bars. Hieronder zijn enkele clubs en bars te vinden die zeker een bezoekje waard zijn.

Catedral ‐ Cuesta del Rosario 12
Deze club in Alfalfa bevindt zich op een top locatie in het centrum van de stad. Vaak wordt de club ook aangekleed aan de hand van leuke thema’s. In de club wordt voornamelijk R&B gedraaid. De entree in club Catedral is meestal slechts €10.00

Weekend ‐ Torneo 43
Deze grote club is een zeer grote open plek die alleen geschikt is voor de serieuze feestbeesten. Er is namelijk geen plek om gezellig te zitten en de muziek staat op feestvolume. De muziek is voornamelijk hard house met verschillende gast DJ’s en vaak met live acts. De entree op vrijdag en zaterdag is slecht €10.00

El Perro Andaluz ‐ Bustos Tavera 11
Deze populaire uitgaansgelegenheid is zeer een indrukwekkend podium voor allerlei soorten muziekgenres. Van blues tot country en van rock tot reggae, je vindt het allemaal in deze club. De club is ook erg populair onder lokale artiesten waardoor het publiek ook zeer divers is.

Ideale bestemming voor een stedentrip

Als je het bruisende uitgaansleven van Sevilla ontdekken wilt, biedt een stedentrip Sevilla je de ideale mogelijkheid. Buiten het uitgaansleven zijn er in de Spaanse stad ook onwijs veel culturele en politieke hoogtepunten te vinden. Sevilla staat er namelijk om bekend het grootste historische centrum van Europa te hebben.

Ook voor een jongerenreis is Sevilla een leuke bestemming om met leeftijdsgenoten te gaan stappen. Vergeet echter niet om de aanbieders van vliegtickets goed te vergelijken aangezien vliegtickets voor Sevilla nogal in prijs kunnen verschillen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.