Vakantie naar Bonaire

Ik kreeg afgelopen zomer een heel erg goed idee. Ik en wat vrienden hadden niks geplant of geboekt in de vakantie en het was al juni. Toen we gingen kijken of we ‘last minute’ nog wat konden boeken zagen wij nog best wel wat vakantie staan, maar alles was natuurlijk super duur. Toen kwamen we uit bij een vakantie naar Bonaire. We hebben nog even rondgekeken en toen besloten we een vakantie naar Bonaire te boeken. Het was een goede prijs met wat er op de foto’s uitzag als een mooi hotel. Er stond bij dat er heel erg veel te doen is op het eiland, en we hebben ons goed ingelezen.

Voorbereiding

Doordat we last minute op vakantie gingen moesten er heel wat dingen geregeld worden omdat ik een eigen horeca bedrijf heb. De zaak moest voor 10 dagen stil gezet worden. Maar er moet ook beveiliging komen want ik kan de zaak niet zomaar achter laten. Dus ging ik kijken en kwam ik bij RJ Security uit. Dit bedrijf houdt 24/7 met camera beelden en een busje die om de zoveel tijd langsrijdt, of zelfs de hele nacht bij uw pand blijft staan, je pand in de gaten. Dit is dus perfect als je zoals ik een paar dagen op vakantie gaat. Ook moet ik natuurlijk al het personeel vrij gaan geven. Gelukkig werken er vrijwel alleen maar jongeren zonder vast contract op een paar chefs na. Dat was dus ook geregeld. 

Tijd om te gaan

Nu alles geregeld was, was het tijd om te gaan. We hadden een lange reis voor de boeg. Eerst met de auto naar Schiphol en daarna bijna 15 uur lang vliegen. De reis ging heel erg soepel. Toen we de volgende dag aan kwamen gingen we naar het hotel. We waren allemaal wel blij verrast omdat de omgeving en het hotel er gewoon prachtig uitzagen. Toen we alles hadden uitgepakt gingen we uitrusten bij het zwembad met een heerlijk drankje. We hebben een hele leuke vakantie gehad.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.