Auto of camper huren in Portugal

Auto verhuur is tegenwoordig heel lucratief en dit komt vooral door de toeristen. Auto verhuur bedrijven vind je dan ook vaak in de buurt van vliegvelden, havens en treinstations.

Vooral in Portugal word er vaak een auto gehuurd, Dit komt doordat het land zo groot is en als je van plaats naar plaats wil is dit moeilijk met het openbare vervoer en het openbare vervoer komt dan ook niet overal. Als je de Algarve bijvoorbeeld goed wil zien kan dit niet met het openbare vervoer en je hebt echt een auto nodig, om van al de mooie gebieden in de Algarve te genieten.

Door Portugal reizen met de auto of camper

Met een auto of camper kun je Portugal veel beter ontdekken en van plaats naar plaats reizen. Bij aankomst kun je bij een auto verhuur een auto of camper huren of boek je vooraf online, je hoeft dan enkel de auto of camper op te halen bij aankomst. In Portugal is het zeker veel fijner reizen, want het is groot en de gebieden liggen ver uit elkaar. Ben je in de Algarve en wil je naar Monte Gordo reizen om daar van het strand, eten en casino genieten, dan kan dit makkelijk met de auto. Met het openbaar vervoer verlies je tijd en is het lastig reizen. Het is niet zoals Nederland waar alles goed met elkaar verbonden is. Van Albufeira naar Monte Gordo reizen met het openbaar vervoer is bijvoorbeeld lastig, terwijl ze beide in de Algarve liggen. Ga dan ook zeker naar een auto of camper verhuur en bespaar jezelf veel moeite.

Naar de steden reizen

Je kunt met de auto ook makkelijker van stad naar stad reizen. Het is bovendien een leuke manier om naar de steden te reizen, omdat het landschap zo mooi is. Je kunt dan ook onderweg genieten van alles wat Portugal te bieden heeft. Het is niet zoals Nederland waar alles vlak is en al de wegen op elkaar lijken. Door Portugal rijden is een ware avontuur. Je kunt al binnen 3 uur van Lissabon naar Porto rijden en onderweg genieten van de landschap. Lissabon en Porto zijn dan ook de populairste steden in Portugal. Voor feesten en uitgaan moet je zeker in Lissabon of Porto zijn. In deze twee steden valt er ook nog veel te ontdekken, want het zijn historische steden. Je hebt hierbij ook dan wel een auto nodig, want anders kun je niet alle plaatsen in de steden bezoeken.

Vooraf je hotel boeken

Het is wel belangrijk om van te voren het hotel te boeken in steden als Lissabon en Porto, want in deze steden is het heel druk in de maanden juli en augustus. Dan is het namelijk hoogseizoen en is het moeilijk om goedkope hotels te vinden. Als je niet een fortuin wil kwijt zijn aan een hotel moet je zeker je hotel een paar dagen van te voren boeken.

Appartement huren

In Lissabon en Porto is het tevens ook mogelijk om een appartement te huren, waarmee je vaker goedkoper uit bent. Een appartement vind je ook gewoon online zoals de hotels en je kunt het ook gelijk boeken.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.