Hotels met wellness voorzieningen

Voor maximale ontspanning als je een paar dagen weg bent van huis kies je een overnachting in een hotel met privé zwembad. Meteen na aankomst kun je een duik nemen in het frisse water, zonder last te hebben van andere gasten in het hotel. Het is ook lekker om meteen na het opstaan, nog voordat je gaat ontbijten, een paar baantjes te trekken. Een hotel met privé zwembad betekent soms dat er een zwembad is voor alle gasten. Maar er zijn ook hotels, waar bij je op de hotelkamer een eigen zwembad hebt.

Hotels met jacuzzi in Nederland

Niet iedereen vindt het prettig om te ontspannen in het zwembad. Dat hoeft ook niet, want in Nederland zijn er verscheidene plaatsen waar je in een hotel met jacuzzi Van der Valk kunt boeken. De jacuzzi heb je uiteraard helemaal voor jou alleen. Het is vaak een onderdeel van een breder wellness arrangement. Je mag de jacuzzi tijdens je verblijf zo vaak en zo lang gebruiken als je maar wilt. Het belangrijkste is, dat je bij het vertrek uit het hotel volledig ontspannen en goed uitgerust bent. Het spreekt voor zich dat de kamers bij een Van der Valk hotel over uitstekende bedden beschikt, waarin je na het baden goed kunt slapen.

Aanbiedingen

Als je denkt dat een hotel met privé zwembad voor jou veel te duur is, vergis je je. Er zijn allerlei leuke aanbiedingen van een hotel met privé zwembad. Datzelfde geldt voor de hotels met een jacuzzi. Om van een aanbieding te profiteren moet je je een beetje flexibel opstellen. Wees bijvoorbeeld niet te kieskeurig over de plaats waar het hotel staat. Ook helpt het als je niet gebonden bent aan vaste data voor je hotelovernachting. Dan is de kans groot dat je kunt profiteren van een leuke kortingsactie of een last minute.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.